Parlar Otomotiv' le bakım anlaşması imzalandı

Parlar Otomotiv ile yeni dönem 1 yıllık teknik destek / bakım anlaşması imzalandı. Anlaşma sonucunda öncellikle sistem incelenerek, gerekli güncellemeler yapıldı.

Raid5 sistemi ile donatılan Server Sunucunun işletim sistemi Windows 2003 Server'a upgrade edildi. 
Peugeot Planet Sistem için network’e wirelles bağlanan bir notebook ile Almanya arasında network sağlandı. Bu sayede elektronik beyinli araçlar için Almanya daki Peugeot Mühendislerinin uzaktan araca müdahele etmesi olanaklı hale getirildi.

Ayrıca bu sunucuya bağlı olan 30 terminal Windows XP'ye yükseltildi.  Bütün terminaller organizasyondaki konumlarına göre gruplandı.

OSL lisanslama modeli ile lisanslanan firma, hem mevcut teknolojik altyapısını güçlendirmiş, hem yazılım giderlerini ve bütçelerini sabitlemiş, hem de 3 yıl içerisinde çıkacak tüm yeni sürümlerin OSL lisanslama yolu ile ücretsiz olarak alınmasını sağlamakla, rakipleri karşısında büyük bir avantaj sağlamıştır.

Bu güncellemeler sonucunda, uzaktan erişimle sunucuya veya terminallere bağlanarak sorunlar hızlı bir şekilde çözülebilmektedir. Bu da mevcut bilişim sistemini, sistemde oluşabilecek sorunların gerçek zamanlı müdahalelerle, internet ortamı ve bağlantıları kullanılarak, teknik personeli bekleme gerekliliği olmadan dünyanın herhangi bir noktasından kolayca erişilebilir, güncelleştirilebilir, denetlenebilir ve yönetilebilir hale getirmiştir.

Yeni sistem ile sağlanan performans ve uyumluluk, firmanın verimliliğinde önemli bir artış sağlamaktadır. En son teknoloji yazılım, donanım ve teknik altyapının getirdiği avantajlar sayesinde, daha rahat bir rekabet ortamının oluşması hedeflenmiş, bu güncelleştirmeler ile Peugeot DMS otomasyonu ile desteklenen  tüm satış ve satış sonrası servis süreçleri ve raporlamaların daha verimli ve hızlı alınarak zaman ve enerji tasarrufu yapılması sağlanmıştır.



Üreten Kimya teknik altyapısı yenilendi
Sunucu ve terminaller upgrade edildi.

 
 
  Site Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Uygun Kullanım Politikaları