Shop Manager Yenilendi

      Yeni Özellikler :

  • Yeni Satış Konsolu ile, taksitlendirme, sevkiyat, tahsilat işlemlerinin kolayca gerçekleştirebilme imkanı
  • Müşteriyi fatura kesmeden, siparişten bastırılabilen sözleşme ile borçlandırabilmek, tahsilat yapabilmek.
  • Taksitli ödeme planları oluşturabilmek ve bu planları sipariş ve faturada kullanabilmek
  • Otomatik oluşan taksit kartı üzerinden müşteri, kefil ve taksitler ile ilgili tüm bilgileri kolayca takip edebilmek
  • Alınan senetleri taksit hareketi olarak izleyebilmek ve senetlerden parçalı tahsilat yapabilmek
  • Satış Konsolu' ndaki Sevkiyat bölümü ile siparişi alınan ve tahsiatı yapılan malın sevkiyatını takip edebilmek
  • Takım bozma özelliği ile takımın içindeki ürünleri ayırarak satabilmek
  • Satış Konsolu' nda tanımlanabilen alanlara müşteri ile ilgili özel bilgileri kaydedebilmek
  • Banka hesabı üzerinden kredi kartı blokelerinin takibi
  • Kredi kartı komisyonlarının ayrı ayrı otomatik olarak hesaplanması ve muhasebeleştirilebilmesi

Shop Manager ile hayatınızı kolaylaştırın , verimliliğinizi arttırın ve rekabette öne geçin !

Shop Manager, Türkiye’nin uygulama yazılımları pazarının lider kuruluşu Logo ’nun perakende noktaları için geliştirdiği yönetim sistemidir.Ürün, Örme, Konfeksiyon, Ayakkabı, Çeyiz, Halı-Mobilya, Kozmetik, Kırtasiye-Oyuncak, Elektronik, Beyaz Eşya ve daha birçok sektörde direk müşteriye çeşitli ödeme ve taksit opsiyonları kullanarak satış yapan mağazaların daha çağdaş ve verimli çalışmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Türkiye’nin her yerine dağılmış satış ve hizmet ağı tarafından sunulan Shop Manager ile mağazadaki tüm işlemler net ve pratik bir şekilde takip edilebilir ve alınması gereken kritik yönetim kararları güvenilir veriler ışığında zamanında alınabilir. İleriye dönük çalışmalar planlanabilir ve uygulanabilir.

Stok (İrsaliye, Sipariş, Seri Lot Takibi, Maliyetlendirme, Dinamik Birimleme, Eşdeğer Mal Takibi , Renk/Beden Matrisi, Barkod Etiketi Tasarımı ve Basımı, Görsel Uyarlama ), Fatura , Cari Hesap (Ödeme/Tahsilat, Ödeme Planı), Kampanya, Çek/Senet, Banka ( Kredi Kartı Hesapları, Kasa, Döviz Kuru Takibi), Satış Konsolu, Dövizli Hesap Makinesi ve bu bölümlerin tüm yan ürünleri (kullanıcı tanımlı raporlar, aktarımlar) bölümlerinden oluşan Shop Manager Seti, Logo Klasik ürün ailesinin ek modül ve kullanıcı artırımları ile uyumludur.

Logo ürünlerindeki kod uyumu sayesinde Logo Gold gibi farklı uygulamala ile uygun altyapı sağlanırsa online/offline veri iletişimi kurabilen Shop Manager bu özelliği sayesinde hem üretici hem de perakendeci olan kuruluşlar tarafından beğeni ile kullanılmaktadır.

Artık Shop Manager ile daha verimli çalışmak , karlılığı ve hizmet kalitesini arttırmak artık çok kolay.

Genel Özellikler

Windows Uyumluğu : Shop Manager ile gelen tam Windows uyumunun sağladığı avantajlar, Logo’nun titizlikle hazırladığı kolay kullanımlı arayüz ile birleşerek kullanıcıya çabuk öğrenme ve kullanım kolaylığı avantajı sağlamaktadır.

İlişkisel Veritabanı : Shop Manager desteklediği MS DE / MS SQL Server ilişkisel veritabanı sayesinde verilerinizin güvenliğini en üst seviyede sağlar.

Veri Güvenliği : Transaction özelliği sayesinde veritabanı bütünlüğü sağlanır , donanım veya yerel ağ problemlerinden kaynaklanan kesintilerden büyük ölçüde etkilenmez.

Raporlar ve Formlar : İçerisinde birçok hazır rapor ve form bulunan Shop Manager ‘ın rapor uyarlama aracı sayesinde mevcut ve yeni tasaralanacak raporlara yeni filtreler eklenebilir, çeşitli yazı biçimleri, fontlar ve renk kullanılabilir.

Veri Aktarımı : Shop Manager , dünyada bir standart haline gelen XML tabanlı veri değişim özelliklerini destekler. Veri aktarım özelliği tüm sistem genelinde yer alır ve farklı kaynaklardan ulaşan verilerin konsolidasyonunu sağlar. Oluşturulacak veri merkezleri ile şubelerden merkeze veri akışı kolaylıkla sağlanır. Merkez-mağaza yapısında Terminal-Server alyapısı ile online ve offline çalışma şekilleri desteklenir.

Kullanıcı Yetkilendirme : Shop Manager kullanıcılara tanınan çok seviyeli erişim hakları ile bilgi güvenliğini garantiler. Sistem yöneticisi , her kullanıcı veya kullanıcı grubunun menülere ve menü seçeneklerine erişim haklarını tanımlayabilir. Kayıtların kimin tarafından değişirildiği sistemden öğrenilebilir.
 

Eklenme tarihi: 21.9.2005


Microsoft Öğrencileri İş Hayatıyla Tanıştırıyor
Muhasebe Programları 2007'ye Kadar Yeniden Düzenlenecek
Korsan yazılım ekonomiyi tehdit ediyor
Logo Tiger ile Bilgiye Hükmedin...
Logo Mobil Satış
Gartner: Yazılım Paketleri Küçülecek
Yazılım korsanlığıyla mücadele
Yazılım Ne Kadar Serbest?
AP’de, Yazılım Yasasına Değişiklik
YTL ile tüm yazılım sektörü elden geçecek
Microsoft’ta .NET’in ikinci dönemi başlıyor
Microsoft Türkiye, YTL Güncelleştirme Programı Oluşturuyor
 
 
  Site Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Uygun Kullanım Politikaları